tisdag 27 oktober 2009

Mysiga stunder

Vi har haft många mysiga stunder tillsammans med pappa det sista. Mycket lyssnande på musik, många goda måltider och mycket bus och lek där flickorna visar upp sina prinsessklänningar, dansar och sjunger sånger för morfar.

Det är så härligt att kunna dela livet igen. Att se hur pappas styrka hela tiden tilltar, hur hans kropp läker från dag till dag. Vi är så tacksamma att ha honom i närheten!

/Johanna


Imorgon opereras Håkan igen på hans högra ögonlock. Be att allt går bra och att han återhämtar sig snabbt!

/Jan

7 kommentarer:

  1. Så stort att få följa bloggen.Välsignelse över Håkan, Gunilla och hela familjen. Vi ber för operationen imorgon.
    Hälsningar
    Margareta

    SvaraRadera
  2. Underbart det låter! Ja, vi har en stor Gud... Vi ber om gott läkkött!

    Kram Lotta & Fredrik

    SvaraRadera
  3. ja vi fortsätter att be för Håkans tillfrisknande.Vi gläder oss tillsammans med er när ni beskriver Håkans väg tillbaka till livet.Det är stort.Gud är så god.kram maria o perra med fam.

    SvaraRadera
  4. Jag antar att op gick bra?! Vi har mycket att tacka för - milt sagt! Du är ettlevande mirakel Håkan! Michael kallades "the miracle baby" Dig kan vi kalla "the miracle pastor"! Gläder mig med dig, barnen OCH barnbarnen. förstår att glädjen är ömsesidig för er alla!
    Kram till er alla!

    SvaraRadera
  5. Hej alla!
    Det blev en lång dag för pappa i onsdags. Men operationen har gått bra och han skall på återbesök nu på måndag.

    Han är självklart lite mer trött än vanligt och har begränsad syn pga operationen och har kompresser framför höger öga. Men är vid gott mod!

    Tack för alla böner och tankar!
    Kramar
    Johanna

    SvaraRadera
  6. Käre Håkan.
    Ville bara uppmuntra dig.Vi har varit med dig i våra böner och tankar nästan dagligen.Hoppas snart att få en möjlighet att hälsa på dig.Sisty gick det inte för någon behandling skulle göras.Vi har bett för dig över hela gamla Sovjet.Gud välsigne dig och hela familjen
    Din Vän för Alltid
    Carl Gustaf Severin

    SvaraRadera