torsdag 3 september 2009

En ny hälsning från Håkan...

Har du hört den nya hälsningen från Håkan? Klicka på bilden under "Hälsning från Håkan" till höger!

25 kommentarer:

  1. Tack snälla Håkan för den fina hälsningen! Önskar även Dig och Din familj Gud allra rikaste välsignelse!

    SvaraRadera
  2. Tårögd så tackar jag dej ...för att du mitt i alltihopa tänker på "mej" - alla oss ...att höra din röst betyder så mycket ...och det är så gott att du är så stark ...även om din kropp har en bit kvar ...
    Gud Välsigne Dej och de dina
    Allan & Anne-Mari
    (Allan är hemma ett par dagar o på lördag följer jag med till Norge igen några dagar)

    SvaraRadera
  3. Tack för hälsningen Håkan, gott att höra din röst. Läser Bloggen varje dag, och det känns vädigt uppmuntrande att följa dina framsteg. Välsignad blir jag också, och tron blir starkare, när man får höra om alla små under du får vara med om. Mvh Monica i Finspång. Krama Gunilla från mig och ta en själv om du vill.

    SvaraRadera
  4. Vilken fin hälsning Håkan! Ja, Gud är god som uppmuntrar dig. Jag ber att han ska bära dig dag för dag. Jag var med ett team som kom till fristaden våren -07 från en bibelskola. Jag minns dig och Gunilla så väl. Det märks att ni går med Gud. Fortsätt med det!! Ni är till stor uppmuntran för många. Gud välsigne dig Håkan!
    - Miriam

    SvaraRadera
  5. Ja kan man bli annat än rörd av att höra din röst..Gud välsigne dig Håkan o Gud välsigne din familj.. här är vi förkylda så vi väntar tills vi är helt krya innan vi kommer o hälsar på.Men vi ser fram emot den dagen. Varma hälsningar Helene Fihn

    SvaraRadera
  6. Tack Håkan för din hälsning, var tvungen att pausa mitt i för att hämta papper och torka tårarna. Det är sååå fantastiskt vad Gud har hjälpt dig, han är såååå underbar..
    Ser fram mot den dagen jag får äran att träffa dig =)
    Var välsignad Håkan, Ester och familjen :)

    SvaraRadera
  7. Hej igen Håkan!
    Vi känner inte varandra, men jag tycker nästan det då jag har bett och så gott som dagligen gått in och läst allt som Herren gör med dig och jag gläds så över, att det går så bar för dig! Jag är väl medveten om att det är en väg kvar att gå och att det är tufft för dig, men Herren är trofast och ska hålla dig i sin kupade hand och ge dig styrka till din kropp men också tröst och glädje med gott farmtidshopp. Det var så oerhört roligt att höra din röst. Fortsätter att be för dig och familjen.

    Hälsningar,
    Vaike Nilsson/Upplands Väsby

    SvaraRadera
  8. Hej Håkan! väldigt roligt att höra dig. Härligt att höra du blir starkare hela tiden. För Gud är INGENTING omöjligt och Han ska bära dig dag för dag. Du är en kämpe Håkan. Hälsningar ifrån Rebecka och pappa Tony

    SvaraRadera
  9. Fantastiskt att höra Din röst och Dina uppmuntrande ord. Tänk att Du, som själv behöver så mycket uppmuntran, ändå kan uppmuntra oss, läsare/hörare.
    Tack för Dina böner för oss och jag fortsätter be för Dig. Du inger hopp om att också jag ska bli frisk framöver.
    Välsignelse till Dig och Gunilla och hela Er familj

    Monica Alhbin
    Frälsningsarmén, Limhamn

    SvaraRadera
  10. Såå roligt att höra!!
    Vi fortsätter att be och glädjer oss.
    fam Källner

    SvaraRadera
  11. Sitter alldeles stilla i tacksamhet till Gud. Helt underbart att få höra din röst igen, Håkan.
    Stora kramar till dej och Gunilla,
    Annica Å

    SvaraRadera
  12. Hej Håkan, så fantastiskt roligt att höra din röst! Vi är så glada och
    tacksamma till Herren för vad Han har gjort och gör i ditt liv.
    "Herrens ord kom till Jeremia Han sade: Se, jag är Herren, allt kötts Gud. Skulle något vara omöjligt för mig? Håkan du är ett bevis på att ingenting är omöjligt för Gud!
    Många varma hälsningar från Fam Mats o Susanne Nilsson Storvreta.

    SvaraRadera
  13. Tack Håkan för hälsningen.Vilken spännande höst och vinter vi har framför oss,får se vad Gud har planerat för dej Håkan.Vi "Hörs". Lillan.

    SvaraRadera
  14. Lizzi.hansen@telia.com5 september 2009 kl. 18:53

    Lyssnade på Pastor Håkans tal idag. Har följt bloggen sedan branden. Det har varit bra för da vet man konkret vad man skall be om. När jag hörde hälsningen idag så var min första tanke "Livet har segrat" Skulle kunde tänka mig att det var samma känsla när lärjungerna hörde att Jesus var uppstånden.För detta är verkligen ett Mirakel, med stort, stort M. Jobbade för en del år sedan på Sahlgrenska på brandskadeavd. och har varit med och set en del skador.Lått oss upphöja Jesus och bara tacka för fortsatt seger. Bara han skall ha äran.Önskar Er alla i fam. Guds rika Välsignelse.
    Lizzi H.Stenungsund

    SvaraRadera
  15. Tack för din hälsning. Vi fortsätter och ber. Knut med familj

    SvaraRadera
  16. Hej Håkan. Tack för hälsningen. Härligt att höra din röst igen. Vi har saknat dig. Vi ska försöka att ordna en tid då det fungerar för alla att få komma och hälsa på dig. Ser fram emot den dagen. Vi fortsätter att be för dig och familjen. Gud är verkligen stor!!
    Hälsn. Sven & Gittan.

    SvaraRadera
  17. Håkan!

    Tack för din hälsning! Tack för att du tänker på mig...!
    Tack Gud för vad du gör i Håkans liv.
    Tänk att få höra din röst så klar och full av Gud igen....!
    Oj, oj, oj vilken lycka och glädje!

    Massor med välsignelser till dig - er!
    Maine

    SvaraRadera
  18. Håkan, tack för den fina hälsningen! Underbart att höra om Guds omsorg. Vi uppskattar dig så mycket!!! Hälsningar Mats och Sarah

    SvaraRadera
  19. Tack så mycket för hälsningen och välsignelsen!Din röst är som ett stort uppfriskande vattenfall. Jag har själv arbetat på en rehabklinik i många år och känner igen hur relationen mellan personal och blir djupare och viktigare för tillfrisknandet.Gud är så god och för honom är inget omöjligt!Han är den STORE ÖVERLÄKAREN ! Shalom Ester Ingrid

    SvaraRadera
  20. Hej Håkan Herren är trofast mot dej och din familj. Det har varit så uppmuntrande och se vad Herren har gjort. Vi har bett varje morgon för dej och din familj, det har varit så styrkande för vår tro. Tänk vilka under som vi har fått se. Psalm 23 säger allt. Du och din familj är välsignad. Ni har varit ett föredömme för kristenheten och visat vägen för många tror jag,hur man kan få se sin stad förvandlad. Anders Trolin med familj

    SvaraRadera
  21. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  22. (provar att skriva rätt)

    Hej hej Håkan.Det är fantastiskt att höra din röst. Jag gråter. All fina, uppmuntrande ord, allt det positiva som jag vill säga/skriva, alla styrkegivande meningar, de fastnar i halsen. Jag bara gråter.

    SvaraRadera
  23. Hej Håkan, ja det är i sanning underbart att se vad Gud gör. Han bevisar sig så stor och mäktig. Man blir så tacksam och ödmjuk. Jag låg samtidigt som dig på Sahlgrenska den 16 juni,men jag kunde inte hälsa på dig. Men jag har bett för dig ända sedan dess och fortsätter. Man blir så tacksam när allt går bra så man vill bara ge vidare. Du har verkligen bevisat vilken hjälte du är i Guds rike och man bara ser framåt med spänning för vad Han ska göra i fortsättningen. Jag önskar dig och din underbara fru ALL GUDS VÄLSIGNELSE. En bön som jag försöker be varje kväll (om jag inte är alltför trött)sedan Sahlgrenska tiden är Fader Vår. Den känns angelägen att be. Många hälsningskramar från June

    SvaraRadera
  24. Jag följer med glädje dina framsteg! Ps 77 beskriver tröst i nödens tid. Vers 5 beskriver tom hur Gud håller ögonlocken öppna.V.18 Molnen göto ut strömmar av vatten, skyarna lät höra sin röst.
    Shalom Ester Ingrid

    SvaraRadera