söndag 21 juni 2009

Bara Jesus!

"Håkan, en person som du, i din ålder, skulle inte ha klarat detta. Det är nog så att du har mer att göra härnere." Vilken kraftig uppmuntran som Håkan fick nu i midsommar.

Givetvis hade ju Håkan, helst varit en del av festen, med oss, på Midsommar, i Uddevalla. Men hälsningen han gav berörde oss alla, tänk att Håkan kan tala själv, och varje dag som går blir han bara starkare och starkare. Du kan lyssna på Håkans
hälsning, om du vill, insatt den 20 juni.

Igår var det våran 34 års bröllopsdag och jag åkte emellan ett barnmöte och kvällsmötet ner till Håkan på Sahlgrenska. Han var nyfiken på hur vi hade det på Midsommarfesten och jag fick berätta och Håkan gladde sig över rapporten. Det var
ju givetvis en delrapport, han skulle ju ha varit med igår kväll när alla ungdomar var framme för förbön, men det får vi berätta.

Håkan hade varit ute och gått med sin gåstol i korridoren på sin avd. snacka om delseger! Hans ansikte läks mer och mer, munnen är så fin nu så jag kunde pussa Håkan på munnen, vilken känsla!!

När Mark Ericson från Finland som tillsammans med Janne, hälsade på Håkan, frågade om han hade en hälsning till oss och Håkan svarade direkt: "Bara Jesus!"

Jag stämmer in i den hälsningen "Bara Jesus!" När jag tittar tillbaka och tänker på allt som har hänt, dom sista månaderna, blir det bara ett stort: "Tack Jesus!"

Böneämnen:
I veckan rättar dom till vänster öga.
Senare opererar dom Håkans rygg.

Tack för all förbön - du är en stor del i, med dina böner, att Håkan idag lever och blir bättre och bättre. Vi för alla säga: "Tack Jesus!" och "Bara Jesus!" Det är så stort!

Gud välsigne dej!
Kramar
Gunilla

8 kommentarer:

  1. Martin Wallström21 juni 2009 kl. 23:04

    Hej Håkan
    Tack för din midsommarhälsning, underbart att höra din röst igen, jag saknar att möta dig ibland, höra något gott och något klokt från dig. Underbart att det har gått så bra för dig hittills, och min bön för dig och de dina står kvar. Jag ber om välsignelse och helande.
    För också jag tror att du har en del kvar att göra härnere.
    Martin

    SvaraRadera
  2. ja Jesus betyder allt..Vi tackar Gud för att du lever och återfår hälsan,att du blir friskare för varje dag som går.Vi fortsätter att be för dig och vi tror också att det finns mycket kvar här nere på jorden att leva för och ge sitt liv för.Tack underbare Frälsare för din omsorg för Håkan och allt du förbereder för honom.mvh maria o perra med fam.

    SvaraRadera
  3. Margaretha Westergård22 juni 2009 kl. 13:44

    Kära Gunilla - det var ytterst märkligt att efter alla dessa många, långa, tunga, ovissa dagar - framför allt för dig - få Håkans muntliga hälsning just den 20 juni! - Det var som att midsommardagen blev en ny födelsedag - och dessutom samma dag som vår Petra fyllde 40 år och firade sin dag - tillsammans med oss i familjen och många vänner - ute i sommargrönskan när regnet höll sig på avstånd och till och med solen beslöt sig för - att omsluta oss med sitt ljus och sin värme!

    - Livet är dyrbart och inte på något sätt självklart - inte för någon av oss vare sig ung eller gammal - men tänk att livet ändå bär och har en sådan styrka - att det håller fast alla odds är emot - och det blir "bara Jesus" kvar.

    Hjärtevarma sommarhälsningar från oss och hela vår familj till dig och hela din familj! Hälsa Håkan speciellt!

    Margaretha o Kristian

    SvaraRadera
  4. Ett försenat grattis till er bröllopsdag!
    Underbart med långa,och därtill starka äktenskap,som man märker att ert är.

    Häromdagen talade min dotter och jag om er när vi var ute och åkte bil. Då sa hon att "Uddevalla, det ger positiva signaler". Då menade hon alla minnen hon har från lägren med er som ledare.De har verkligen betytt mycket för våra nu vuxna barn. Tack för allt ni gett på dessa läger!
    Så gott som varje dag läser jag, gläds med er och suckar vidare till Far om fortsatt läkande och upprättelse till er alla.
    Hälsningar Berit Jansson

    SvaraRadera
  5. Det var helt fantastiskt att höra din röst Håkan. Det är så stort vad Gud har gjort. Jag blir så fylld av tacksamhet och glädje över Herrens godhet och omsorg. Det är en mäktig och kärleksfull Gud vi har.
    Vi fortsätter och ber för dig och hela familjen!
    Varma hälsningar från Mats och Susanne Nilsson med familj.

    SvaraRadera
  6. Peter Ljunggren23 juni 2009 kl. 20:06

    Tack Jesus för förmånen att få träffa Håkan idag och få fira mässa tillsammans där med Stig och Lillemor.

    Det var så gott och uppmuntrande att få träffadej Håkan, så klar i tanke och vid så gott mod.

    Tack Jesus för mirakel!

    Peter L

    SvaraRadera
  7. GRATTIS till er 34:e bröllopsdag! Jag tänker för mig själv att ni glömmer nog aldrig " 34års-bröllopsdags-pussen"!
    Det är roligt, trosstyrkande och uppmuntrande att höra om alla framstegen. Så tack för att du/ni berättar!

    SvaraRadera
  8. TACK Håkan för din sommarhälsning! Ja, det var rörande, starkt och härligt att höra din röst! Den ska ljuda över hela världen i framtiden och förkunna att "Gud är den levande Guden som evigt förblir"! Och att Hans nåd och trofasthet är evig! Tack Jesus! Kämpa på Håkan! Jesus är din styrka!

    SvaraRadera