tisdag 23 juni 2009

Smålänningarnas första besök i Göteborg 20/6

Äntligen kunde smålänningarna åka tillsammans och hälsa på Håkan. Det var Rebeccas, Lillans och Kennets första besök hos Håkan i Göteborg.

Vi kom precis när Gunilla skulle gå. Hon hade varit en stund hos Håkan och pratat lite om Englandsresan hon skall göra.

Vi blev så glada att se hur bra allting går för Håkan. Läkningen och styrkan i kroppen som börjar komma tillbaks genom idog träning. Det är så härligt att se att han går in i återhämtningen med en sådan energi. För första gången kunde resa sig själv i sängen och sätta sig på sängkanten och äta sin kvällsmat. Gänget applåderade. Sköterskan sa att han var helt fantastisk. Håkan log.

Självklart blir han trött efter ett arbetspass och det räcker att han sitter uppe ett par timmar så behöver han vila. Därför blir man själv glad när man får hjälpa sin broder från stolen till sängen.

Håkan har ju alltid gillat Brassmusik. Så Kenneth hade med sig en Brass-cd med marschmusik som Håkan kände till mycket väl. Han förklarade till och med hur vissa av marscherna hade kommit till och vad de innehöll.

Vi märker också hur viktigt det är för Håkan att han får prata med sina anhöriga. Därför blev det ganska mycket allmänt prat. Och det är något som han behöver. Lite skoj blandat med allvar.

Hela tiden ligger Psalm 23 i bakgrunden som det förtröstansfulla budskapet till oss alla.

Lillan/pg

7 kommentarer:

  1. Gud är GOD! Å Du Håkan är jätte duktig!! Blessings från familjen Fihn!

    SvaraRadera
  2. Johanna Hoffman24 juni 2009 kl. 08:53

    Tack Lillan för fin läsning!
    Kul att ni hade med lite mer brass musik oxå! Då blir han glad! : )
    Stor kram till er /Johanna

    SvaraRadera
  3. Heja på Håkan! Det är gott att du har många års träning i att vara uthållig!

    SvaraRadera
  4. ja du är beundransvärd Håkan!Mvh maria o perra med fam.

    SvaraRadera
  5. Hej Håkan! Vad härligt och stort och lite jobbigt att höra dig prata och välsigna ifrån sjuksängen. Fick ett ord i Apg 2:26 Därför fröjdar sig mitt hjärta och jublar min tunga, ja, än mer: min kropp ska få vila med förtröstan. Bästa hälsningar ifrån Tony K

    SvaraRadera
  6. Hej, här kommer en liten hälsning från Varberg. Jag har tänkt mycket på er, och ni finns i mina böner.Snart ,snart sitter du på kallbadhuset med Miguel igen :)under tiden lovar jag att bada åt dej....Kämpa på. Många hälsningar o kram från Lotta

    SvaraRadera
  7. Det var en verklig högtidsstund att få fira Nattvard med Dig, min dyre broder, på dtt tillfrisknanderum på lasarettet. Jesus var där.
    När vi talade om Guds församling som Kristi kropp
    hann du säga två ggr, att "egentligen är det enkelt".
    Dedt är väl så, att under sjukdomstid liksom under åldrande, så fokuseras blicken mer och mer på JESUS.
    GOD BLESS !

    Vännen Stig

    SvaraRadera