onsdag 1 juli 2009

Vilken fest! Jordgubbar och ballonger när pappa fyllde år.

Va han kämpar!
Det första Josefina, Daniel och jag fick se av pappa när vi besökte honom på hans födelsedag var att han kom gåendes i korridoren med sin gåstol. Han ville visa oss sina framsteg. Gissa om vi blev stolta!? Han gick så stabilt och med bra tempo. Heja pappa!

Vilken ära, glädje och tacksamhet att få vara med pappa när han fyllde år. Att få fira livet. Vad mycket vi har att vara tacksamma över. Vi kom med svenska jordgubbar presenter och roliga färgglada figurballonger till pappa. Han tyckte det var kul med lite extra fest. ”Ballonger är ju lite anti sjukhus på nåt sett!” –sa pappa.

Vi läste alla gratulationskort olika folk skickat till honom och han var väldigt glad för dessa. Han fick kläder av oss i present men i och med att han tränar så mycket det sista var de alldeles för stora. Vilka härliga bekymmer! Med hård träning och bra diet har han rasat 10 kg det sista.

Veckan efter branden spelade vi syskon in en cd-skiva som rullade mycket i Linköping. Men nu fick vi spela den för honom för första gången som han var ”medveten”. Välsignelsen, Prince Song och Father daughter harmony är tre väldigt speciella sånger för pappa och oss och det var fantastiskt att få dela detta med honom.

Var välsignad!

Johanna o Daniel, Josefina

10 kommentarer:

  1. underbart!!Kan föreställa mig känslan!Vilken glädje!Vilken kärlek!Man blir rörd till tårar.Måste ju naturligtvis gratulera på födelsedagen också!Tack gode Gud för att du är så God och underbar och gav Håkan och hans familj en sådan fin stund tillsammans.vi fortsätter och ber .Mvh maria o perra med fam.

    SvaraRadera
  2. Margaretha Westergård2 juli 2009 kl. 11:34

    "Att - med antisjukhusballonger - få fira livet" - med en pappa på hans födelsedag - kan man bli annat än djupt berörd - en födelsedag ingen av er någonsin kommer att glömma!!! Livet är en dyrbar gåva att förvalta för oss alla!

    Vi känner stor glädje med er barn!
    Margaretha o Kristian

    SvaraRadera
  3. Vi följer denna blogg med glädje och tacksamhet till Gud. Vilka framsteg och vilka segrar för varje litet steg som Håkan orkar ta sig framåt.
    Vi är barn till en segrare! Förbönerna fortsätter..
    Varm hälsning från syskon i Ljungskile!

    SvaraRadera
  4. Tack för att ni delar med er av eran pappa och era liv.

    Vackra sånger med vackra barn.

    Love you!

    SvaraRadera
  5. vill skicka en grattis hälsning till Håkan viste inte att vi fylde år på samma dag Vad roligt för er att han kan gå med gåstol och möta er i kåridoren Fortsätter be att Håkan ska få uppleva fulständig hälsa hälsningar Anna-Greta Blixt

    SvaraRadera
  6. Såååå underbart att läsa! Kan bara säga T A C K GUD!!

    SvaraRadera
  7. Härligt!! Hur gick det med onsdagens operation/transplantation?

    SvaraRadera
  8. Vi hör i Salta Argentin fick idag veta att Håkan har varit med om en olycka. Vi har beslutat att be för hela fmiljen Gniste.

    3 Joh brev 2

    Med Fridshälsningar
    Göran Janson
    Salta
    Argentina

    SvaraRadera
  9. Vilken underbar familj ni är!!! Svårt att hålla tårarna tillbaka när ja läste. Ja hade inte kollat bloggen på länge, men så drömde jag om Håkan inatt...han var nästan helt frisk i drömmen och jag blev påmind om att fortsätta be. Va underbart det va att gå in på bloggen och läsa om de enormt stora framstegen! Vilken Gud vi har och Håkan, vilken kämpe du är!

    SvaraRadera
  10. Wow, vad kan man säga mer än Heja Håkan och TACK Jesus! Stort grattis!

    SvaraRadera