torsdag 9 april 2009

Trettioåttonde dagen

Rapport från sjukhuset
Läget är fortfarande stabilt. Håkan är medveten och kan nicka till svar. Han har suttit upp i sängen för att få igång lungorna. Han kommer dock att ha respirator ett tag till. Respiratorn gör ju att han inte kan tala.
På benen och magen läker huden bra. Ryggen, som han ligger på, läker sämst.

Bed för:
- Lungornas funktion.
- Läkningen av ryggen.

"Jesus vi tackar Dig för att din uppståndelsekraft är verksam i Håkan och att han får uppleva dig i den stund han är vaken".

Janne Sääf

6 kommentarer:

  1. TACK JESUS för att Du gör det omöjliga möjligt!

    SvaraRadera
  2. Ja vi fortsätter att be och tacka och tro på Jesu uppståndelsekraft! "Tron är en övertygelse om det man hoppas och en visshet om det man inte ser"

    SvaraRadera
  3. Margaretha Westergård9 april 2009 kl. 20:19

    "Under ditt blod, ditt dyra blod,
    under din rena hälsoflod,
    håll mig, Herre, från dag till dag,
    under ditt dyra blod."

    Med tillförsikt lämnar vi Håkan där inför påskhelgen med fortsatta, uthålliga böner om läkedom och tröst till ande, kropp och själ.

    Margaretha o Kristian

    SvaraRadera
  4. Hej Håkan! Tänkte skriva en liten hälsning til dig så här på morgonkvisten.Rebecca säger att vi skall skriva att vi saknar dig mycket , å det gör vi verkligen!! Staden är inte sig lik utan dig i faggerna.Underbart att höra om de framsteg som du gör det gör oss tacksamma.Fortsätter att be o tacka för allt runt dig o familjen.Ber att de skall ta väl hand o dig på sjukhuset o lovar att komma o hälsa på så fort du finns lite närmare o får ta emot besök. Ledsen att jag inte skriver sp ofta som i början men jag har börjat arbeta efter många år hemma så jag stupar efter arbetsdagens slut. Du fattas oss här i Uddevalla!!

    Guds rika välsignelse til dig Håkan o din underbara familj!

    Kram Helene Fihn

    SvaraRadera
  5. Håkan vi ber för dig.vi tänker på dig och vi omsluter din familj med våra böner.Vi tackar Gud för allt Han gör och kommer att göra.Framtiden är ljus..mycket ljus!.."det ännu inget öga sett eller öra hört"..vänta så ska du se!.."det är redan påbörjat ,märker ni det inte"..ja det blir mycket god "respons" i anden när vi ber för dig Håkan.Vi längtar efter att få höra och se dig totalt helad och upprättad och Kristi kropp sammanfogad och enad...och frukteerna av detta!Och det Gud har för dig personligt förbereds i detta NU..så att du bara kan gå in i det när tiden är inne.Amen ..underbara nåd..Vill välsigna dig och familjen.."Herren välsigne er och bevare er.Herren låter sitt ansikte lysa över dig ,din familj ,församling och er stad och är er nådig.Herren vänder sitt ansikte till er och ger er frid och framtids tro.Herren är med er idag och till evig tid.I Guds,Faderns och Sonens och den helige Andes namn.Amen.."Varma hälsn.Maria o Perra med familj.

    SvaraRadera
  6. Hej Håkan o Gunilla och alla andra Gnistar
    I gudstjänsterna idag läste vi Jes 53 : Men det var våra sjukdomar han bar, våra plågor han led, han tuktades för att vi skulle helas, hans sår gav oss bot.
    Till den Gud som dör för vår skull, som dör för att ge liv, som när han dör, jorden skakar och förlåten rämnar, till den Guden sätter jag mitt hopp, också hoppet om helandet för era sår, om välsignelse för er.
    Martin Wallström

    SvaraRadera