tisdag 17 mars 2009

Nästa fas i läkningen

Rapport från sjukhuset

Läget är fortfarande allvarligt men stabilt.
Idag har man lagt om Håkans ben och dom läker bra.
Kroppen går in i nästa fas och Håkan har fått lite feber och frossa och man har hittat lite bakterier i blodet. Man betraktar det än så länge som naturligt i detta läget.
Man kommer att stänga av sömnmedlet idag för att få kontakt med Håkan. Detta gör man för att se att allt fungerar.
Han sövs imorgon igen för ny operation. / js

15 kommentarer:

  1. VI ber och ber och ber om att Far i himlen ska vaka över Håkan till full hälsa, frid och läkedom.

    SvaraRadera
  2. Härligt att se Guds omsorg om er, hela familjen Gniste. Herren är den som uppehåller er och den som skall läka er både till kropp och själ.

    SvaraRadera
  3. Herren är med sina vänner meddans dem sover så blir det också i uppvaknande.

    SvaraRadera
  4. "Herren har gett sina änglar befallning om Dig"
    Vi fortsätter att be om ett fullständigt helande.
    Dan o Lotta

    SvaraRadera
  5. Och när han ropar "uppåt" så för Herren honom upp!

    SvaraRadera
  6. Jag drömde om er i natt, och efter en "profethelg" i vår församling där det just talades om drömmar, får jag vara lydig och dela med mig av det jag drömde. Jag såg både Gunilla och Håkan i full aktion på estraden i någon församling (jag vet inte hur det ser ut i Fristaden sen ni flyttade från Kungsgatan) och där bad ni för sjuka, som blev helade en efter en!

    Hälsningar
    Maria Furusand

    SvaraRadera
  7. Bloggen är jättebra! Det är så bra Janne att du förklarar de olika skeenden och ger oss lugnande besked. Du/ni betjänar MÅNGA med den här bloggen! Sant som Kjell Sjöberg sa att multimedia skulle bli ett starkt medel i Guds rike! Det är härligt att vara med i ett så stort "böneteam" och veta att "änglarna har fullt upp" och gör det de gör med största glädje OCH att Gud är miraklernas Gud och att ingenting är omöjligt för Honom! Jag ser för mig att änglarna kommer med ny hud till Håkan och vakar förstås över läkningen hela tiden. "För Håkan som fruktar Hans namn ska rättfärdighetens sol gå upp med läkedom under sina vingar. Då skall Håkan komma ut och hoppa likt en kalv som släpps ur sitt bås" Va uppmuntrande med Maria F:s dröm - ja det ska bli en verklighet!

    SvaraRadera
  8. håkan i jesu namn du är redan helad i jesu sår kram cassandra niccie tammie

    SvaraRadera
  9. Underbart att höra att det läker på bra. Vi får fortsätta be och tro på att Gud kommer att hela Håkan fullständigt. För Gud är ingenting omöjligt!!

    SvaraRadera
  10. Kära hela familjen! Ni har alla en alldeles speciell plats i mitt hjärta sen många år tillbaka. Jag ser och hör att Guds välsignelser är över er mitt i denna situation och jag ber att ni får allt vad ni behöver på alla plan.
    Det var härligt att krama om dig på mötet Gunilla och jag som vanligtvis inte saknar ord har lite svårt att uttrycka mig. Ni har fått många bibelord till er och det jag fick från första början var..."Guds ord är LEVANDE och VERKSAMT..."
    Det är det jag ber utifrån att alla goda bibelord ska göra verkan för er och i synnerhet för Håkan. Många kramar från Inga-Lisa Wikström

    SvaraRadera
  11. Maria Furusand hette förr Maria Albertsson och har lärt sig oerhört mycket av dig Gunilla (Fristadsfreda´, Bibelskola, praktik, ...) År 2000 gifte hon sig och de tog moderns flicknamn. Sen 5 år tillbaka är hon utbildad pastor i Ö-o) Hela klanen Albertsson (11 pers) ber för er!och ser fram emot den dagen drömmen blivit verklighet
    Inga-Lise

    SvaraRadera
  12. Vi ber att operationen idag ska gå jättebra och att läkarna ska vara ledda av Guds hand! Gud är den stora läkaren!

    SvaraRadera
  13. Vi ber att allt skall gå väl för håkan och familjen. Ni är inneslutna i bön.Och Gud är den store läkaren.

    SvaraRadera
  14. Vi har bett för Håkan om helande och för familjen. Guds stora välsignelse till er och vi är tacksamma för er och ert arbete.

    SvaraRadera
  15. Jerusalem 17/3-09. Tack för att ni låter oss veta hur det går. Herren är god mot de sina och lämnar oss inte. Hälsa hela familjen att vi tänker på dem och ber om Herrens goda omsorg och helandekraft.Hoppas på Herren! Elliott & Birgitta

    SvaraRadera