onsdag 18 mars 2009

Nyopererad

Håkan är nu nyopererad. Man har opererat vänstra sidan av bålen och man har lagt om hans bandage. Den infektion som finns i kroppen är inte mer än vad som är normalt vid en sådan här läkning. Crp, har gått ner ytterligare.
Man ger inte Håkan något sömnmedel längre utan han opereras under narkos. Man vill att han skall vakna och att man kan få kontakt.
Nattskötaren berättade att han har fått kontakt med Håkan. Han vill andas själv och kommer ibland i "otakt" med respiratorn. Med några muntliga instruktioner har då Håkan ändrat takten i andningen.

Det är flera goda tecken:
-värdena förändras åt rätt håll
-läkningen av hud fortsätter
-inga komplikationer
-Håkan försöker andas själv

Tacka Gud för de goda rapporterna och för den fantastiska personalen som arbetar med Håkan.
"Var alltid glada, be oavbrutet och tacka Gud under alla livets förhållanden"
1 Tess 5:16-18 / js

18 kommentarer:

  1. Goda nyheter! Så gott att höra att läkningen går framåt! Tack Jesus!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Gud håller honom i sin hand, precis som resten av familjen!! Tack gode Gud för bönesvar!!

    Gud välsigne er!

    Maria Olausson

    SvaraRadera
  3. Härlig att läsa om! tänker på er mycket allihop och läser ofta i bloggen. kramisar

    Angelica Helgesson

    SvaraRadera
  4. Från första dagen som jag fick veta om olyckan kom i min bön: "dina sår skall läkas med hast".Varje gång jag sedan bett för familjen Gniste och ff.a Håkan har dessa ord återkommit.
    De står i Jesaja 58:8.

    Guds omsorg och rika välsignelse över hela familjen från Christina Ekstrand.

    SvaraRadera
  5. Vad roligt att höra att det går framåt för Håkan Ber att såren ska läkas med hast Allt är möjligt för Gud hälsningar Anna-Greta

    SvaraRadera
  6. Jesus är stor ,ja det är makt i Hans ord ,Jesus Kristus är stor!! Underbara balsam, Jesu namn som läker alla sår!!

    SvaraRadera
  7. "...likväl gläder jag mig..." Habackuk

    SvaraRadera
  8. tack gode käre far att håkan läks med hast tack vare jesu kristi på golgata vi är så glada ber för honom att vi snabbare än vi kan tro ser honom snart på stan igen kramar till dej håkan cassandra niccie och tammie

    SvaraRadera
  9. Tack gode Gud!
    Kommer att stå med i bön till ett fullständigt helande!

    SvaraRadera
  10. Sjunger för dej Gunilla!
    "Han är på tronen, han vill bistå dig med sin kraft. Överflöd av glädje, inför hans tron. Lyft din blick och frukta ej. Jesus manar gott för dig. Han har ej förändrat sig, han är på tronen!
    Om allt är mörkt omkring dej, och problemen hopar sig, du ser inte någon utväg och och himlen verkar stängd, men då finns en väg att gå på i och genom Jeus blod, har du tillträde till Fadern, och han sitter på sin tron!

    Jesus han tog din sjukdom och Jesus han tog ditt straff. Hans blod det rann på korset och han har brutit dödens makt. För han är lejonet av Juda han är Guds förstfödde son. Kungars kung och herrars herre och han sitter på sin tron!"

    SvaraRadera
  11. Det är kväll och mörkret har fallit. De långa, ljusa nätterna får vi vänta på ännu ett tag men dagens rapport ser både ljus och hoppfull ut. Vi tar därför emot den med lättnad och tacksamhet. Återigen ett steg framåt! Fantastiskt! Vi kämpar vidare! Gud med oss alla, stora och små, när vi igen går till nattens vila!

    Margaretha o Kristian

    SvaraRadera
  12. Härligt!! Tack Gud att Du håller allt i Din hand!

    Vi har idag bett för er på lunchbön på Umeå lasarett.

    /Magdalena, Mikaelas syster

    SvaraRadera
  13. Tack Gode Gud för att det går framåt i rätt riktning!Halleluja!!Vi ber för dig Håkan..Vi hyser varma känslor för dig och är så glada att du "hänger i"du tappre,starke.."fighter"..Vi är så tacksamma att det beds för dig över hela världen och vi slutar inte heller..vi tror på fullständigt helande!Hälsar Maria Perra m fam.

    SvaraRadera
  14. Tack Jesus för goda rapporter, vi fortsätter att be för Håkan och hela familjen.
    Stora kramar från familjen Ånefjord

    SvaraRadera
  15. Kära vänner! Vi känner med er och gläds över alla positiva rapporter. Självklart ber vi och tackar Gud för er. Ni betyder mycket för oss!
    Varma kramar från Peter och Anette i Falköping

    SvaraRadera
  16. Heja på Håkan! Andas på i din egen takt du! Du ska "övervinna" respiratorn! - du är en kämpe (i Guds armé)! Så härligt att höra den positiva rapporten! Underbart att höra och se hur Guds församling över hela världen reser sig och samlar sig kring dig tills du reser dig upp...i uppståndelsekraft! Jag kände värmen från ugnen idag och genast gick mina tankar till er som varit i lågorna. Era sår SKA läkas med hast! Jesus HAR tagit era fruktansvärda smärtor på sig! Gud välsigne, styrke och upprätte er alla i familjen. Allt samverkar till det bästa för dem som älskar Gud och det är NI det!

    SvaraRadera
  17. Första tanken är "åh vad duktig Håkan är!!". Jag blir stolt över honom och att han kan ta till sig instruktioner så bra o ändra andningen. Wow alltså! Håkan du är en kämpe!! Gud är med dig och det är skönt att veta att du aldrig behöver vara ensam för Gud är vid din sida hela tiden o hans änglar fyller ditt rum. Du ska bli fullständigt helad liksom hela din familj! Jag ser fram emot att få träffa dig, hälsa o ge dig en kram! Jag känner inte dig utan bara Gunilla men ändå känner jag att jag tycker så mycket om dig!! Vi fortsätter att stå med i bön. Kram Mona

    SvaraRadera