torsdag 5 mars 2009

Allvarligt men stabilt

Situationen för Håkan är allvarlig men stabil. Ansiktet har klarat sig bättre än man först trodde. Håkan är nersövd i Linköping. Han opereras varje dag.

Bed för:
-Operationerna och att det inte blir några infektioner eller andra komplikationer som tillstöter.
-Helande till sinnet för de som var med om branden.
-Allt det praktiska arbetet som nu börjar; bostad, försäkring osv.

Tack igen för ditt stöd!

12 kommentarer:

  1. Hej Håkan & Gunilla med familj och hela Fristaden!
    Vi ber och tror på våran starka allsmäktige Gud.
    Herren ÄR er Herde och Er skall inget fattas.
    Håkan, när du någon dag läser det här, vill jag säga TACK för vad du har betytt i mitt liv och eftersom det bes över hela jorden just nu för dig - er. så är vi många, många som din tjänst har fått beröra.
    välsignelser i överflöd!
    Maine Ahlquist

    SvaraRadera
  2. Vi har fått många försäkringar om förbön på vår hemsida. I går hade vi över 800 besök på hemsidan. De allra flesta gällde hur det går med familjen Gniste.
    Läs alla förböner här: http://rupeba.se/Startsidan/tabid/36/EntryID/529/Default.aspx
    Vi hänvisar nu till denna blogg för fortsatt information. /Rut och Peter

    SvaraRadera
  3. Hej Håkan O Gunilla med familj.Vi tänker på er.Vi ber för er varje dag,Vi tror Gud om fullständigt helande..både till kropp och sinne.Ni är underbara och betyder så mycket för många..och FLER kommer att bli berörda av er kärlek till Gud och människor..det den onde har tänkt för nederlag..har Gud tänkt sjufaldig seger för er i era egna liv,familjen,församlingen och människor ute i världen.Vår bön är att ni genom hela den här svåra tiden ska känna er burna av Guds kärlek och Hans folks omsorger om er..med kärlek från Maria O Perra med fam: i Slottsbron.

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Vi ber för er alla. Gud skall återställa familjen. Vi tror på Guds helande till 100%.
    Blessings från Petrus och Elisabet med familj i Ö-vik. Vi har lagt fram detta för församlingen våran och ber för detta...

    SvaraRadera
  5. Hej

    Många tankar och kramar från Orust till er.

    Catharina Eklund

    SvaraRadera
  6. Manga tankar och massor med forboner fran oss i Thailand
    Birgitta Edsmyr Eriksson och Rolf Eriksson

    SvaraRadera
  7. Hej Gunilla och Håkan!
    Vi undrar så hur ni mår och vi saknar er innerligt! Vi ber för er varje dag och tänker mycket på er! Vi tackr Gud för att ni lever! Ni betyder så oerhört mycket för många och nu vill vi stötta er tillbaka! Herrens skyddande och helande hand är över er!
    Må Gud välsigne er och ge er kraft! Hjärtliga hälsningar Anna Burman och familjen Nilsson

    SvaraRadera
  8. Hej Håkan och hela familjen Gniste!

    Jag Ingvar var i London och väktes av ett sms där det stod om branden. Kändes overkligt och fruktansvärt. Vi tänker mycket på er och ber för er. (Vi kommer att be officiellt i Uddevalla kyrka på söndag kl 11). Vi är små men Herren är stor.
    Kramar Marianne och Ingvar Humlén

    SvaraRadera
  9. Hej Håkan och Gunilla,barn samt respektive,barnbarn och fosterbarn,Ni är alla omslutna av syskons böner, kärlek, och Guds frid och helande händer.
    Syskon från församlingen Hamar kristna center i Norge ber för er samt syskon i Bergen och i Yarrow Kanada och många fler.
    Snabben var hos oss på fika och han bad oss hälsa.
    Kramar Harry och Birgitta

    SvaraRadera
  10. Älskade Gunilla!

    Jag vet inte hur många gånger om dagen jag tänker och ber för er, ständigt kommer ni upp i mina tankar på dagarna, Lena ber för er på nätterna. Åter igen märker jag vilka nära vänner ni är till oss och jag tackar Gud för Dig, för din åter igen bevisade handlingskraft och totala osjälviskhet när det gäller andra i nödsituationer. Var riktigt rikligt välsignad. Ber mycket för Håkans syskon och bernen i er familj. Speciellt Gabriella.

    Paul

    SvaraRadera
  11. Hej Gunilla!
    Hälsningar till dej från Stina Snabb som ringde hit i kväll. Hon ville skicka dej en hälsning per post så jag gav adressen till Fristaden så du kan väl se efter ett brev i veckan.
    Jag har varit på en skidsemester i Mattila (nej inte i Finland) utan 4 mil nordväst om Torsby i Värmland. Jag tillsammans med Agneta Gynnerstedt och två andra damer. Det är ett ställe jag rekommenderar. Nu var det ju längdåkning som gällde för mej. Massor med snö och fina spår och en mycket fin stuga.
    Varje dag hade vi en stund där vi bad för hela er familj.
    Nu har jag eld i brasan och har stått och gjort matlåda till Marcus när han skall jobba med Dan i morgon. Vilken välsignelse och förmån för honom att få ha Dan som arbetsgivare.
    Detta blev en lång kommentar men när du känner dej någotsånär i form så ta din lilla lila och titta ut till mej på en kopp kaffe.Kram Birgitta

    SvaraRadera
  12. Kära Gunilla o Håkan! På väg hem från Aneby svängde jag in idag och besökte Håkan. Det gjorde ont i hjärtat. Jag/vi lider med honom! Sköterskan sade dock att de tror att det kommer att bli helad. Gunilla, Ni är i våra böner och tankar, hela familjen. Herren är trofast och bär Er och hela denna situation med sina mäktiga händer. Kramar till Er alla från Stojan o Soila

    SvaraRadera