lördag 14 mars 2009

Positiva tecken

Idag på morgonen meddelar man från sjukhuset att man sänker den blodtryckshöjande medicineringen. Det betyder att läget har stabiliserats något.
Från ock till har Håkan även varit lite närmare vaket tillstånd.

- Be för att läget stabiliseras ytterligare. Målet är ju att kroppen skall fungera av egen kraft.
- Be att inga komplikationer tillstöter.
- Be för kommande operationer, bl a ansiktet.

9 kommentarer:

  1. Vi fortsätter att be o stå med er! Tror på Guds helande kraft!!

    SvaraRadera
  2. Våra böner är med er och Guds helande hand är över er! Tack Gud för positiva tecken!
    Gud välsigne er!!

    SvaraRadera
  3. Gunilla!
    Vi gläds med er för varje framsteg för Håkan och tackar Gud för hans läkande kraft och för den skickliga sjukvårdspersonalen i Linköping.
    Vi är såå glada för att du har fått lämna sjukhuset och att du må bli starkare för varje dag och ber om fortsatt förtröstan o vila i Herren. Vi tänker på er så gott som ständigt!
    kram
    Inga o Bert

    SvaraRadera
  4. Kära trossyskon,vi känner er inte, men sedan vi fick vetskap har vi bett för Håkan och hela er familj. Det kommer vi att fortsätta med ända tills allt är väl igen!
    Herren har omsorg om er och har lovat att vara med er alla dagar! Han förmår göra mer än vi kan bedja eller tänka.
    Herren må välsigna,
    Vaike & Daniel Nilsson/Upplands Väsby

    SvaraRadera
  5. Hej Gunilla!! Det är skönt att höra att du har fått lämna sjukhuset och fått träffa Dina barn! Jag tänker ofta på Dig och på hela Din familj!! Jag saknar Dig mycket!! Det är oerhört det som har hänt! Det går inte att sätta ord på!
    Gud är med er alla!! Det går inte att ta miste på!! Jag är så tacksam till Gud för att Du och Håkan lever! Jag är övertygad om att Gud kommer använda sig av detta till sitt förhärligande! Jag ber för Dig Gunilla, er och speciellt för Håkan!

    Du vet väl om att Du är VÄRDEFULL att Du är VIKTIG här och nu, att Du är ÄLSKAD för Din egen skull, för ingen är sm DU!!
    Stora kramar till er alla!/Susanna

    SvaraRadera
  6. I morgonkväll klockan 18:00 skall vi ha en musikgudstjänsk i Vallda Kyrka med temat hela kyrkan sjunger och jag ringde igår kväll till vår Präst Göran Lehnberg och bad att vi skulle ha en förbön tillsammans med gudstjänsten för er.
    Vi skall träffa honom en timma innan och gå igenom dettta.
    Jag ber och tänker på er varje minut.
    Kram till er alla
    Lena Fihn

    SvaraRadera
  7. I dag har vi träffat Gunilla och barnen och ser att de behöver mycket omtanke och förbön. Vi tackar Janne och Dave för deras fina arbete i den svåra situation som vi befinner oss i just nu. Tack för alla förböner för vår familj och familjen Frisk.
    Inger o Per-Göran Gniste

    SvaraRadera
  8. Jer 33:3 Gud vill visa er stora och mäktiga saker som kommer att ske framöver, men nu får ni bara vara och vila i Hans omsorgsfulla famn.

    Kramar från Magnus & Terése

    SvaraRadera
  9. Tänker på er och känner sådan tacksamhet för allt vad ni har verkat för evangelium här på västkusten. Det är massor av livsförvandlande möten och sammankomster vi har varit med om under årens lopp. Ber nu att Herren skall öppna himlens portar och låta JESU välsignelser strömma tillbaka till er i överflöd.

    "..ty det är inte slut med hans barmhärtighet. Den är var morgon ny, ja, stor är din trofasthet.." Klag 3:22-23

    "Allt Han förmår, allt Han förstår, Jesus är Herre i allt!"

    SvaraRadera